TERRORISM
 

Ärkebiskop varnar Trump för Deep State

"Djupa Staten visar sina kort" Enligt den kände ärkebiskopen Carlo Maria Viganò befinner vi oss i en kamp av bibliska proportioner mellan "ljusets barn" och "mörkrets barn". Djupa Staten försöker genom upplopp och coronapolitik förstöra samhället, för att sedan kunna bygga ett nytt.

Den älskade ärkebiskopen Carlo Maria Viganò varnar i ett öppet brev USA:s president Donald Trump för att de nuvarande samhällskriserna som skapats genom coronavirus-pandemin och George Floyd-upploppen är en del av den eviga andliga kampen mellan krafterna gott och ont.

Enligt ärkebiskopen kämpar "ljusets barn" mot "mörkrets barn", vilka vill förstöra samhället genom upplopp och coronapolitik. Detta i syfte att senare bygga ett nytt ofritt samhälle.

Ärlebiskopen kallar fienden för "Deep State", politiska operatörer som "innehar strategiska positioner i regeringen, i politik, i ekonomin och i media".

Ärkebiskopen Carlo Maria Viganò varnar Trump: "Precis som det finns en Deep State finns det också en Deep Church".

I brevet till Trump skriver Viganò bland annat:

"Under de senaste månaderna har vi bevittnat bildandet av två motsatta sidor som jag skulle kalla bibliska: ljusets barn och mörkrets barn".

"[Ljusets barn] är föremål för en slags diskriminering som placerar dem i en situation med moralisk underlägsenhet gentemot deras motståndare, som ofta innehar strategiska positioner i regeringen, i politik, i ekonomin och i media. De goda hålls som gisslan av de ogudaktiga och av dem som hjälper dem antingen av egenintresse eller av rädsla."

"Dessa två sidor, som har en biblisk karaktär, följer den tydliga separationen mellan kvinnans avkommma och ormens avkomma. Å ena sidan finns det de som, även om de har tusen brister och svagheter, motiveras av önskan att göra gott, att vara ärliga, att bilda familj, att engagera sig i arbete, ge välstånd till sitt hemland, att hjälpa de behövande, och i lydnad till Guds lag förtjäna himmelriket. Å andra sidan finns det de som tjänar sig själva, som inte har några moraliska principer, som vill riva familjen och nationen, utnyttja arbetare för att göra sig onödigt rika, skapa interna splittringar och krig, och samla makt och pengar"

"Det verkar som att mörkrets barn - som vi lätt kan identifiera med den Djupa Staten som du klokt motsätter dig och som hårt strider mot dig i dessa dagar - har beslutat att visa sina kort, så att säga, genom att avslöja sina planer. De verkar vara så säkra på att de redan har allt under kontroll att de har lagt undan den omvårdnad som hittills åtminstone delvis dolt deras verkliga avsikter."

"För första gången har Förenta staterna i dig en president som modigt försvarar rätten till liv, som inte skäms för att fördöma förföljelsen av kristna över hela världen, som talar om Jesus Kristus och medborgarnas rätt till fri tillbedjan. Ditt deltagande i March for Life, och mer nyligen din proklamation av April månad som National Child Abuse Prevention Month, är åtgärder som bekräftar vilken sida du vill kämpa på".

"Det finns biskopar - till exempel de som jag nyligen fördömde - som med sina ord bevisar att de står på den motsatta sidan. De är underordnade den Djupa Staten, globalismen, den anpassade tanken, den Nya världsordningen som de allt oftare åberopar i namnet av ett universellt brödraskap som inte har något kristet i sig, utan som härstammar från frimuraridealen."

"Det amerikanska folket är moget och har nu förstått hur mycket mainstream-medierna inte vill sprida sanningen utan försöker att tystna och snedvrida den och sprida den lögn som är användbar för deras mästares syften."

I sammanhanget är det viktigt att nämna den nya verkställande ordern, undertecknad av president Donald Trump den 2 Juni, som ska "främja internationell religiös frihet". Dess avsikt är att jämställa religionsfrihet med de många andra amerikanska intressen som diplomater är skyldiga att främja.

Ett vapen USA har att använda i detta arbete är Global Magnitsky Human Rights Accountability Act, som innebär att USA utan säkra bevis kan agera mot utländska personer i utlandet.

Påven gjorde känd pedofil till rådgivare - fördöms av Viganò: Avgå!

Ärkebiskopen Carlo Maria Viganò är främst känd för att ha kämpat emot Katolska kyrkans mäktiga homosexuella pedofilnätverk, och i synnerhet mot den numera avsatte ärkebiskopen och seriepedofilen Theodore McCarrick.

Den socialkonservativa kampanjen var en del av det arbete mot sexuella övergrepp som bedrevs under den förre påven, Bendictus XVI. När sedan Bendictus avsattes i en kupp och vänsterpåven och jesuiten Franciskus tog över makten rehabiliterades sexförbrytaren McCarrick och Franciskus gjorde honom till sin personlige rådgivare.

Efter många år av kampanjande mot den nye vänsterpåven, som Viganò vill ska avgå, tvingades McCarrick återigen bort och avsattes som kardinal i Juli 2018.

I Sverige har media, och i synnerhet socialdemokratiska SVT, stått på Franciskus sida mot Bendictus XVI. SVT:s vinkling är att de avslöjade pedofilskandalerna betyder att Benedictus är dålig, fastän att det är precis tvärtom, att många andra påvar tystat ned dem.

Samtidigt som SVT mörkar Franciskus stöd till pedofilmaffian, svartmålar man Benedictus och kallar honom "Skandalernas påve": "Det var redan märkligt att en tysk blev påve, särskilt som han varit med i Hitlerjugend", skriver SVT.

Vänsterjournalisterna på SVT tror säkert att det goda är att hjälpa vänsterpåven Franciskus hjälpa pedofilmaffian, precis som vänsterjournalisterna med samma logik under åratal kämpat för islamisterna i Syrien och i Sverige, mot mer resonabla krafter.

Taktiken går ut på att hjälpa de onda, för att man själv tjänar på det. I princip en sorts satanism.

Kampen står i princip alltid mellan de goda människorna som har tusen fel men vill och väljer att kämpa för det goda. Och de onda människorna som påstår sig kämpa för det goda, men som egentligen kämpar för sig själva.

Hur identifierar man då de goda, och vad är den goda kampen? Den goda kampen är lätt att se, den är för barnen. Det viktiga att förstå är att det går inte att identifera de goda som några som följer strömmen och sparkar in öppna dörrar.

Om den påstådda kampen för godhet går ut på att sparka in öppna dörrar, är godheten sannolikt ett bedrägeri. Antingen ett bedrägeri mot andra, eller ett bedrägeri mot sig själv. När det gäller massan, ofta ett självbedrägeri utfört av lättmanipulerade personer med dålig självkännedom.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.